6. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Tuossa Peetun ja Hetan Bani-tyttö vilvottelemassa, se meni ekalla kerralla reippaasti emäntänsä perässä mereen uimaan ja nyt on jo ihan pro tossa hommassa. Niin sitä pitää! Isukkinsa taas inhoaa varpaiden kastumistakin....

Banin Kettu-sisko se uskaltautui viime viikonloppuna näyttelykehäänkin, aikalailla ilman harjoitusta. EH oli tuloksena, muuten hyvä arvostelu, mutta takaliikkeet not good. Mikähän niissä nyt, liekö vähän ahtaat. Isällään ei kyllä ole, mutta saattaahan sieltä vanhempien suvusta tullakin. Pitääpäs treffata ja tutieerata. Meidän pikkutyttelin Armi-sisko kävi taas paahteisessa Backaksen mätsärissä sunnuntaina ja oli sinisten 2, hyvä tytöt. Viitseliästä porukkaa, meikä vaan yrittää hoitaa itseään kuntoon olemalla hikoilematta - ei ihan helppoa just nyt.

Mutta meilläpä on kotona riesa. Tänne tulee jostain ampiaisia ja pelottaa tuo Tytti, se kun popsii suuhunsa ihan mitä vaan. Tänään sitä nyt on kait pistänyt amppis reiteen, patit on aikamoiset. Vaan eipä tuo näytä isommin vaivaavan, onneksi. Kirputusta ja kutinaa toki näyttää olevan. Mutta jos raitaötökkä sitten pääsee pistämään suuhun niin se onkin vaaran paikka, vähän pelottaa!

Huomenna onkin vapaapäivä, pitäisi joku vaate käydä hankkimassa seuraavan viikonlopun juhliin (inhoan shoppailua!!). Ja sitten on vilkas viikonloppu edessä, ei tosin mitään koiramaista. Itsekkäästi toivon hieman viileämpiä kelejä, kesästähän voi nauttia ilman hirmu helteitäkin!

Ei kommentteja: