14. heinäkuuta 2013

Se siitä

... lomasta siis, sinne meni. Eka jakso on ns. syöty (oikea lomaähky on!),katsotaan sitten, milloin lomaillaan lisää. On outoa, ettei meille tule tänä vuonna pentuja - ellei sitten käy oopps jollekulle ;-) Yleensähän olen säästänyt osan lomasta pennuille!

Tässä Tytin Pelle-veljen pääkuva, ihan siisti, ryppyjä toivoisi lisää, niinkuin Tytillekin. Kiitos Porkan Hamille kuvasta! Ja onnea kans, Hamin Saga-tyttö se on intounut menestymään näyttelyissä, vaikka ikää on jo yli 10 v. Hienoa, Saga on meidän Inen tyttärentytär, joten vähän nostalgiaa se tuo tullessaan. Tänään Saga oli Hyvinkäällä PN-2 varasertillä ja ROP-veteraani. Armi oli myös näyttelyssä ja jäi kolmesta narttupennusta viimeiseksi. Nää tytöt on kovin pehmeitä vielä ja junnuluokka tulee tosi nopsaan, saa nähdä, milloin me innostuttais Tytin kanssa kokeilemaan kisaamista. Oikein ei huvita heittää rahoja haaskuuseen, niillä on muutakin käyttöä.
Tuo Pelle sen sijaan on kropaltaan aika valmis, kivan lyhyt ja napakan oloinen. Ranteissa on löysyyttä, mutta sitä tuntuu olevan liikkeellä!

Odottelen tässä kuvia Peetun ja Hetan Kettu-tytöstä (Sh. Heartburn), se oli Karjaalla viikko sitten pyrähtelemässä kehässä EH:n verran. Tuomari moitti takakulmia; no joo, Hetan puolen suvussa niitä on nähty, ei siis yllätys. Ja liikkeet on vielä vallattomat, treeniä vaan lisää! Kiva kumminkin, että meidän kakaroittenkin kanssa joku vähän "näyttelee" - kun itse olen niin laiska ja eläköityminen kasvatuspuuhastakin houkuttaa kovasti.

Ei kommentteja: