1. elokuuta 2013

Injury roster ja test update

Tuosta kaikki jo arvaa, että kyse on kiekosta. Joku jo ennätti kysymään, missä se Teemun jengin peli on. No peli on Pajulahdessa, mutta sankari itse loikoilee sohvalla kotonaan Aurinkolahdessa. Tylsään ajankohtaan osui vamma, onneksi ja toivottavasti ei kovin vakava. Kova treeni vaati veronsa ja rintalihas revähti tai repesi.

Me kumminkin suunnataan marjapuskiin, liekö sieltä mitään kerättävää vieläkään. Paarmojen ruoaksi taitaa helteessä joutua, ei niin kivaa. Riesansa kullakin..... Aurinkoista viikonloppua taasen, vi hörs!

Jaa niin, on se metkaa kirjoitella sekakieltä, tätähän Suomessa nykyisin harrastetaan. Ei se ole mies tai nais mikään, joka ei apdeittaa sen profiilia, oli se nyt missä hyvänsä. Sou, Tytin poskisolunäytteet on saapuneet testilabraan, joten nyt laskeskellaan käsittelyaikaa. Tuleeko Fanconi ja PRA yhtä aikaa, taim will tell. Ihan pakko muuten kommentoida PRA-testattuja koiria, kumman vähän niitä edelleen on! Mitä ihmiset odottaa, sen toisen testin valmistumista vissiin. Ihmettelen vaan, kun kaikki niin aina kehuu sillä, että terveys ja luonne on kasvatustyössä nambör van praioriti ja sitten ei edes hyödynnetä niitä testimahdollisuuksia, joita on olemassa. No, pennut varmaan menee kaupaksi ihan näyttelymenestykselläkin tai muilla kriteereillä, joten.... ai rest mai keis.

Ei kommentteja: