25. syyskuuta 2013

Uhuuuuuuuuuuuuuu

Ei se tuossa huuda, meidän oma sumutorvi meinaan. Eikähän meillä sisällä sumua ole, mutta huuto on kyllä selkäpiitä karmiva. Ja siis keskellä yötähän se meidän kuullen vielä huutaa. Vanha Simo se oli "torvena" meillä ennen, nyt on Peetu. Ei siis ihan vielä se hormoni-implantti vörki, tyttöjen perään poika kaihoaa ja ulos tuntuu olevan kans hinku, vaikka juur sisälle oltais tultu. Onneksi Tytti ei vielä juokse..... Basenjiurosten lemmenajat taitaa olla pahimmoillaan, onnea vaan varsinkin niille, joilla on useampi leikkaamaton uros tai sitten juokseva narttu kotona. Meno saattaa yltyä sanoisko villiksi. Onneksi se kuitenkin on ohimenevää ;-) !

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Täällä on täys villi päällä ollu jo viikon...onneks tää helpottaa pian. Meno on hurjempaa kuin ekalla kerralla. T. Elina ja ulvova Makkara

Hynytintti kirjoitti...

Pedro pian 9kk on käynyt kierroksilla jo pari viikkoa ja siinä sivussa laihtunut, kun ruoka ei oikein maistu. Mitä tää mahtaa olla, kun poika vielä vanhenee...

Hannele kirjoitti...

Hihii, tällaista tää vaan on tähän aikaan vuodesta :-) Nuoret koirat pistää hösseliksi, meillä Tytti ei vielä juokse, mutta jotenkin levoton se on. Onneksi sai purkaa energiaa Teemun staffin kanssa tänään.

Peetu varmaan rauhottuu viikon-parin sisällä. Hormoni kutistaa kivekset ja se on jo nähtävissä. Eli koipien väliin se jo vaikuttaa, mutta korvien väliin ei ihan vielä. Mutta eletään toivossa !

Tsemppiä vaan kaikille ja laulun sanoin: väliaikaista kaikki on vaan ;-)