22. joulukuuta 2013

Synttäriä, Joulua ja muuta

Tänään juhlivat 2-vuotissynttäreitään Bani, Eetu, Kettu ja Mickey eli Peetun ja Hetan lapsukaiset.

Nämä ihanat mukulat, isot onnittelut kaikille ♥!

Eilen täytti 14 vuotta Jallu-vaari eli Chaanrose Parting Shot, jonka toimme Svanbergin Tian kanssa Englannista. Kävin tänään katsomassa uusia Behukai-pentuja ja siellä Jallu lauleskeli iloisena. Varmaan se minut tunnisti, vanhahan se jo on ja hieman välillä tärisyttää. Mutta se vanhan koiran katse, itku taas tuli sitä katsoessa. Vanhus vaan on niin suloinen ja pyyteetön ja ikäänkuin vaan hakee turvaa ja rakkautta.....

Joulukin on justiinsa ja ihmisillä hyvä tahto. Siitä en nyt aina niin tiedä; välillä näet tuntuu siltä, että ylimielisyys valtaa aina vaan enemmän alaa ainakin harrastuspiireissä. Mutta never mind bad world, paljon on toki hyvääkin! Kuten ihanat omat kasvatit, niiden omistajat ja muut ystävät!

Tänäkään vuonna en kovin montaa joulukorttia lähettänyt, vaan rahat menivät SOS-Lapsikylälle. Itse olen saanut monta aivan ihanaa joulutervehdystä ja parhaat tietenkin basukuvallisina. Kiitos mm. Hugolle ja Maritalle, Pellen kotiväelle Vierumäelle, Mikille ja Bondille Pusulaan, Pepille Lappeenrantaan ja tällä kertaa parhaimpana kuva 1-vuotiaasta Huldasta ja sen Mandi-mummosta. Hulda on palvelutaloasukkien suosikki ja Mandi ikuinen ruoan etsijä, sillä kaksikolla sujuu vallan mainiosti. Kun vaan saisin skannerin toimimaan niin jakaisin kuvan teillekin!

Me vietämme Joulun pyhät kotona, mutta sen jälkeen suuntaamme taas maaseudun rauhaan. Loppiaisen jälkeen taas kutsuu työpaikka, mutta siihen asti - elellään sovussa, nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta, toistemme seurasta, ehkä muutamista lahjoistakin..... Kaikkea Hyvää!

Ja PS. Riemukasta Joulua lähettävät Tytti ja veljensä Leevi ♥!

Ei kommentteja: