31. maaliskuuta 2014

Siinäpä ne

Puikkonokka ja Karvanoppa nauttimassa kevätauringosta, joka pohjoistuulen myötä alkoi muuttua viileäksi. Lomaviikko alkaa olla loppu ja työt odottaa taas - huokaus..... Pääsiäisenä onkin sentään taas reilun viikon vapaa ja sinnehän ei ole pitkä aika.

Onneksi lomalla ei käynyt pahemmin: Tytillä haava kyljessä ja Peetulla kainalo auki (kuvassa oikeassa kainalossa näkyy haavan pää); päätöntä riehuntaa ja varaston takana näköjään vaarallisia paikkoja. Ja Tyttikin sitten karkasi jäälle. Hieno aitahan meillä on, mutta isäntä ei muistanut kuljettuaan sulkea aukkoja tiiviisti ja luikkuhan paineli karkuun. Ei mennyt onneksi kauas ja jää kesti reilun 7 kilon painon vielä. Peetu ei mahtunut aitaraosta, joten Tyttikin tuli äkkiä takaisin. Muutama kirosana oli kyllä pakko äijälle ladata!

Ja naapurin doggiin törmättiin heti kotiintultua, silläpä onkin kevätjuoksu päällänsä. Samantien alkoi Peetun itkut ulos; niin, en ole saanut sitä edelleenkään leikkautettua. Katsotaan nyt, haetaanko hormonipiikki vaiko ei, paljon riippuu tietenkin Tytistä. Toivottelenpa siis uroskasvattien omistajille joustavaa pinnaa; onneksi muutamat nuoret on jo leikattu, joten kiimariesaa ei olekaan.

Ja niin, se kotia etsinyt pentu on saanut jo uuden kodin. Hyvä sille ja pahoittelut, että tuli aktivoitua omien kasvattien omistajia; teidän kohdalle osui tällä kertaa vain harmitus. Mutta eipä hätää: uusia pentuja on syksyksi kuulema suunnitteilla taas huikea määrä, joten seurailkaahan basenji.fi -sivustoa ja eri kasvattajien nettisivuja, voitte ajoissa sitten käydä tutustumassa ja tehdä varauksen. Meidän kasvatussuunnitelmathan on ainakin toistaiseksi jäissä ja aika näyttää, sulaako ne sieltä joskus.

Ei kommentteja: