24. huhtikuuta 2014

Mökkihöperyys ja Koiranpäivä

Niinpä. Katselin basukerhon Kesäpäivämainosta ja totta maar, tänäkin vuonna se osuu juur meidän loman aikaan - tai päinvastoin. Ja kun maalle pääsee, ei sieltä hevin halua pois, niin se vaan on. Harmi, koska tuo olis mainio tilaisuus tavata kasvatteja ja niiden omistajia kaikkia yhdessä - mutta kun ei niin ei.

Menkää ihmeessä muut, varsinkin ratajuoksun harjoittelu on basenjeille tosi hauskaa! Koirallehan pitäisi tarjota rodunomaista puuhaa (auringossa sohvalla makaamisen lisäksi) ja basenjille se on etupäässä metsästysvietin toteuttaminen. Meillä Tytti toteuttaa itseään maalla: se juoksee ympäri tonttia, kun vaan kuulee joutsenen tai kurjen huudot ja on tosi pettynyt, kun ei tavoita yhtäkään. Peetu on laiskempi - tai viisaampi - radalla se sen sijaan kyllä syttyy sekin. Jospa me harkkoihin sentään mennään, kunhan Kartanolla taas alkaa juoksutreenit. Maanantaisinhan siellä on noviisit ja tiistaisin edistyneemmät.

Tässä pari otosta: Tytillä varsinkin on kaikenlaista tekemistä.......

Me vielä lomaillaan ja maanantaina taas töihin, kolmeksi päiväksi tosin vain. Näin sitä pitäisi pystyä työnteko rytmittämään :-)


Tässä vielä Koiran Päivän tervehdys Pelleltä, haliminen on aina kivaa. Tosin basu tekee sen useimmiten ihan itse; meillä Pellen Tytti-sisko on niitä tyttöjä, jotka tulee kainaloon, mutta sitä alkaa helposti ahistaa ja lähtee sitten pois. Mutta pidetään koiriamme hyvin ja sopivasti hyvänä, tänään ja kaikkina muinakin päivinä!

Ei kommentteja: