5. joulukuuta 2015

Alkutalven onnitteluja

Tai missä se talvi nyt luuraakaan, kun on vaan märkää ja pimeää.... Joka tapauksessa meidän pennuista niin monet täyttää ja on täyttäneet vuosia, tuoreimpina juhlakaluina eiliset korttikakarat ja jo 9-vuotiaat! Noh, omaa naamaa kun peilistä katsoo niin turha kysyä, että "mihin ne vuodet onkaan menneet"! Samaan laariin ne vuodet sataa, ryppyineen kaikkineen. Onneksi lapsukaiset on terveitä ja reippaita, isot onnittelut Hetalle, Ninnille, Saagalle, Jackille, Ifelle ja Reyreylle! Ja onnet kaikille muillekin muksuille, kaikki ne on mielessä, vaikkei erikseen mainitakaan!

Meidän koissit on vauhdissa ja ei: Peetulla on villitys päällänsä ja kaikkea pöhlää pitää keksiä: kuten myllätä mun sänky tai teurastaa leluja...


Mikä sillä on silmässä? No pilkepä tietenkin, tollanen pelle se on aina, kun torutaan :-)!


En se minä ollut...

Tytti toipuu syksyn kahdesta kiimasta, endometriitistä ja ab-kuurista, sentin läskikerros lämmittää kylkiä ja daamia ei oikein huvita mikään. No ei sitten. Meillä 2-jalkaisilla surraa päässä uusi koti, meistä tulee järvenpääläisiä lopputalvesta ja koirat menettää ihanan ison pihansa. Paritalossa ei sellaista ole, mutta sepä sitten pistää mamman liikkumaan enemmän, ei pahitteeksi ollenkaan.

Toivotan kaikille hyvää Itsenäisyyspäivää ja kaiken kiireen keskellä rauhallista mieltä ja mukavaa Joulun odotusta.

Ei kommentteja: