25. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä!

Niinhän se vaan meni, elellään jo pitkälle tätä vuotta ja kynsiä on pureskeltu kerran jos toisenkin ennenkuin ollaan päästy tähän vaiheeseen. Ja onhan sitä sairasteltukin, silmävaivoja ja reidenkin sain repeämään kaatumalla! Mutta uudessa kodissa ollaan Järvenpäässä, kotiuduttukin jollain tavalla - saatiin asua paritalossa ihan issekseen, naapurit on vasta juuri nyt muuttamassa kolmen naperon ja yorkkiuroksen kanssa. Saa nähdä, tuleeko meille äkkilähtö eli kuinka tällaiset vanhat kääkät tottuu naapurin meluun. Omakotitalossa asuminen on aikalailla toista kuin pienen tontin paritalossa! No, aika näyttää ja päästäänhän me aina tänne maalle viikonlopuiksi ja lomiksi; etätöitä kuitenkin tekisi mieluusti rauhassa, joten toivotaan parasta.

Koirat voi hyvin, Tytti on menossa kohdun poistoon ensi kuussa, jotta saadaan elää rauhassa kiimoilta. Kasvateillakin on asiat reilassa, muutamat on olleet muuttokurimuksessa kuten meidänkin; muutamat urokset on päässeet killuttimistaan jne. eli sellaista tavallista elämää vain.

Muuton yhteydessä jouduin luopumaan entisestä nettiliittymästä ja samalla kertaa hävisi sitten kotisivutkin. Harmi, tuntuu menneisyyden menettämiseltä, mutta ei voi mitään. Ja niinhän se vähän onkin, kasvatustyö on jäänyt taakse. Ehkä meillä joskus vielä aukeaa jalostusnartun paikka, mutta onko basenji vai jonkun muun rotuinen, ans kattoo. Toivottelen siis nyt vaan kaikille oikein iloista Pääsiäistä ja lämmintä kevättä: Järvenpää-Toivakka -akseli hiljenee taas :-)

Ei kommentteja: