25. toukokuuta 2013

Onnea ja muuta

Jestas, maailman suloisin Mandi, Peetun äiti ja Tytin mummo - täyttää tänään kokonaista 8 vuotta ! Isot onnittelut Raumalle, tiedossa taitaa olla grillipirskeet ;-) ?

Eipä meillä oikeastaan sen kummempaa, viikko on mennyt "sumussa ja humussa". Meikäläisellä on selässä viis senttiä syvä reikä kystan poiston jäljiltä ja käyn päivittäin hoidattamassa haavaa milloin missäkin. Kipulääkettä menee ja antibioottia ja lisäks ollaan isännän kanssa vielä köhässäkin. Panacod ja Codesan comp. antaa sentään hyvät yöunet..... Ja koissit ne on eläneet kaikessa rauhassa, Tytin juoksu taitaa olla kovin laimea eikä se missään vaiheessa ole mitenkään tyrkyttänyt itseään tai ollut rauhaton. Eikä Peetukaan, joten tää eka juoksukerta ei aiheuttanut mitään sen kummempia toimenpiteitä. Syksyllä varmaan onkin eri meininki.

Huomasin tuossa, että pari kevätastutusta on epäonnistunutkin - tosiaan basenjiuros saattaa olla haluton astumaan muulloin kuin varsinaiseen kiima-aikaan eli syksyllä tai jos se astuukin, se useimmiten ns. puhaltaa vain kuumaa ilmaa. Siksi kesäpennut on basenjilla kovin harvinaisia eikä monikaan edes viitsi yrittää astutusta, juuri tästä syystä. Ja tietenkin ne nartut on aika harvassa, jotka juoksee keväisin; toivottavasti meilläkin jatkossa asuu sellainen!


Tytti kun näkee välillä juoksuaikaan mörköjä hämärässä niin tuossa nyt on ihan ehta otus ja pitihän sitä käydä maistamassa. Onko mikään koiruus yhtä utelias kuin basenji, kysynpä vaan?

Ei kommentteja: