16. kesäkuuta 2013

Juhlan jälkeen (ja näyttelynkin)

Tänään sataa ja tuulee, eilen vain tuuli! Ja reippaasti, mutta aurinko paistoi ja nuorison juhlapäivä oli oikein onnistunut. Lähes 10 vuotta seurustellut pari sai virallisesti toisensa, lämpimästi onnea! Järjestelyt toimivat hienosti eli sekä laivamatka Suomenlinnaan että sieltä Katajanokan kasinolle ja sitten tietysti paikan päällä. Harmi, ettemme voineet olla paikalla loppuun saakka, mutta koiria ei olisi voinut pitää yksin toistakymmentä tuntia. Ja kyllä tänä päivänä juhlat on enemmän kaveribileet, sukulaisia ei paikan päällä mitenkään pilvin pimein ollut. Lähemmäs 100 vierasta kuitenkin.

Basenjien erikoisnäyttely pidettiin tänä viikonloppuna ja meiltä osallistuivat Tytin sisko Armi ja Peetun tytär Bani. Armi oli hienosti narttupentujen kakkonen kera kunniapalkinnon (paras narttupentu luokassa 7-9 kk) ja Banikin voitti luokkansa, mutta EH:lla. Kiva, että olitte mukana ja varsinkin Armille omistajineen onnittelut!

Meidän isukki aloitti jo lomansa ja torstaina tulee hakemaan meidät maalle. Odotan, että uusi hieno siirtonurmikko on sitten jo paikoillaan ja maisema muuttunut entistä ehommaksi. Muutama työpäivä siis vielä lomaan, kyllä sen kestää.....

Ei kommentteja: