23. heinäkuuta 2013

Mätäkuuta ja muuta

Niin se vaan alkoi ja kun mietin, josko jo nyt leikkauttaisin Peetun - en sittenkään vielä. Ettei iske tulehdus, ja jotenkin pallien poistaminen on niin lopullista! Kuitenkin syksykin tulee ja Tytin juoksut, jotain siis tarttee tehdä. Ehkä se implantti sitten, katsotaan.

Käytiin kumminkin P:n kanssa tohtorilla, anaalit oli taas täpösen täynnä ja kun ne on Peetulla alempana kuin normaalisti, en oikein saa niitä itse tyhjennettyä. Anbi-kuuria ei saatu ja kun sain tänään labratulokset, ei mitään kuuria onneks tarvitakaan. Kundi on vaan ollut jotenkin vähän puhti pois (kuka nyt Tytin kanssa ei oliskaan) ja otatin peruskilpparit samalla: T4 21,8 ja TSH 0,09 eli suhde 242,2 - ei noissakaan mitään huomauttamista. Vasta-aineista en nyt viitsinyt maksaa eikähän niillä olekaan juuri mitään tekemistä koiran tämänhetkisen voinnin kanssa. Ens kerralla sitten koko paneeli. Ja jospa pojun olo nyt helpottaa, kun ei tarvitse kantaa "moskaa" perässään! Labrapaketissa oli myös mm. maksa- ja munuaisarvot ja nekin kaikki oikein hyvät - onkohan musta tullut vähän vainoharhainen :-)

Ja niin, Tytin poskisolut lähtee nyt sitten maailmalle, ootellaan tuloksia. Fanconin suhteen saattaa tulos olla kantaja, Morganin edellisessä pentueessa on vain yksi puhdas ja muut kantajia. Mutta eipä se mitään.

Lauantaina saatiin muuten kiva vieras: Tia käväisi katsomassa jälkeläistään (=Morganin muksua siis) ja päästeltiin samalla vähän basenjihöyryjä. Maailman menoa ihmeteltiin ja funtsailtiin Tiankin suunnitelmia; Morgan astutetaan nyt viimeisen kerran ja sulhokin on löytynyt - kunhan sen kaikki terveystestit vaan on kunnossa. Kyllä hiukka harmittaa, ettei ole jalostusnarttua talossa, mutta no can do, joskus ehkä sitten - tai ei. Tämä vaan olisi ollut viimeinen syksy ennen eläkkeelle jäämistä, jolloin olisin voinut piipahtaa ruokiksella kotona. Firma muuttaa helmikuun alussa Haapaniemenkadulle ja sieltä matka kestää pidempään.

Ei kommentteja: