1. marraskuuta 2013

Nyhjää tyhjästä

Tuollainen oli joskus otsikko jossain tv-ohjelmassa ja vähän tollaset on fiiliksetkin tällä hetkellä. Työt pistää välillä pään totaalisen sekaisin ja kotiintultua ei osaa oikein tarttua mihinkään - muuhun kuin kaukosäätimeen. Ja sentään koirien taluttimiin. No, tänään kiitänkin sitten VR:n miehiä, kun pistivät junaliikenteen seis, tuli ylimääräinen lomapäivä ihan suunnittelematta. Onneksi työnantaja oli joustava, lomat toki pitäisi anoa etukäteen. Mutta nyt on pyykit pesty, alakerta siivottu, kaupassa käyty, ruoka uunissa.... joku kumma ahkeruusbuusti osuikin kohdalle ja hyvältä tuntuu.

Koirarintamalta ei mitään uutta, laiskotellaan vaan. Kuvassa Tytin Peppi-sisko, se on sellainen tassunvispaaja, että oksat pois. Ja niin on kyllä siskonsakin, mielellään käyttävät etukoipiaan leikkiinkutsuun ja jutteluun eli seistään takajaloilla etutassut ihmistä vasten ja "kurnutetaan".

Peetun Bani-tyttö sentään kävi hakemassa EH:n edellisen viikonlopun näyttelystä, siitä ei siis jäänyt lapsille kerrottavaa. Mutta kiva silti, että harrastavat; kaikenmoinen touhuilu ihmisten ja muitten koirien kanssa tekee niin hyvää. Tytin kanssa pitäisikin taas mennä aitaukseen, se on alkanut juoksun jälkeen möristä vastaantulijoille, ei yhtään kiva. Toivottavasti menee ohi!

Eipä kummempia, kynttilät lähtee äidin haudalle, isäntä on maalla, kiekkopoika tulossa kotiin pelireissulle - asiat mallillaan. Kaikkea hyvää teillekin!

Ei kommentteja: