12. joulukuuta 2013

Elämää ja kuolemaa

Voi että on ihania kaikki syntyneet pennut, kuvia suorastaan pursuaa joka suunnalta, Facebookissa varsinkin. Kutina on kyllä kova, vaikka en tiedä, haluanko uuden pennun ja haluanko vielä kasvattaa. Simon sisko Lilli nukkui pois 5.12. - olisi täyttänyt 15 v. ensi helmikuussa. Ja Saksasta sain viestin, että Nika-kasvattini kärsii nyt maksaongelmista, ultran mukaan maksa on jo rappeutunut joltain osin. Nika on 11 v. joten vanhuus ei ole syynä. Toivottavasti ruokavalio ja antibiootit tehoavat ja Nika saa elää vielä monta vuotta perheensä ilona ja Life-poikansa tukena ja turvana. Mutta nämä uutiset aina masentaa, minkäs sille voi....

Meillä Tytti myös kuvittelee kantavansa elämää, nisiä kutittaa ja pikkasen pitää aina välillä piipatakin. Juoksuthan alkoi 1.10. joten pian ollaan synnytyksen ajoissa ja käytös on aikalailla valeraskaan oloista. Onneksi ei mitään tuon kummempaa, toivottavasti ei tulekaan.

Lauantaina onkin sitten edessä Messari, saa nähdä, miten meikäläisen keuhkot kestää sitä koirapölyn määrää. Basuja on kuutisenkymmentä, siinäpä sitä on turistille katselemista. Meidän kasvateista on mukana Peetun ja Hetan Bani, jospa tällä kertaa malttaa olla häsläämättä. Raporttia seuraa!

Ei kommentteja: