24. tammikuuta 2014

Viikonloppua ja häntää!

Tytti se siinä nautiskelee iskän kanssa saunan jälkeen maltaan mausta, 0 % alkoholia tosin. Kummasti basut muuten tykkää kaljasta ja lonkerokin käy, Tytille ainakin. Peetu taas on vissiin absolutisti.

Ja katsokaa, mitä olen mennyt tekemään. Elämäni ensimmäisen kerran! Trimmasin Tytin hännän, vaikka en voi sietää kynittyjä!! Mutta tolla oli siis niin tuuhea ja pitkä karva, ettei sitä ilennyt enää edes katsoa ja häntä sitten kiertyikin tosi surkeasti. Nyt on sentään sellainen perusdonitsi.

Karvaa neidosta on nyt alkanyt lähteä ja Peetusta samoin eli aikataulussa ollaan. Yleensähän meillä on aina karva vaihdettu helmikuussa. Saa nähdä, häviäsikö neidon karhea ja pitkä karva vihdoinkin - no, enpä paljoa odota, ei tule sitten pettymyksiä.

Huomenna menen sen sijaan yhden ohutturkin synttäreille. Jospa saisin kuvankin..... huomiseen ja nautitaan viikonlopusta, vaikka vilakkaa edelleen onkin!

3 kommenttia:

VuokinMummo kirjoitti...

Hannele. Häntä.

VuokinMummo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hannele kirjoitti...

Niinpä.
Kuin ei tässä maailmassa muuta olis :-)

Mutta joo: tykkään basenjista, joka on virheineenkin kaunis katsella ja löröhäntä hurjilla karvatupsuilla on kyllä järkky. Varsinkin, kun on vieressä kaunis tuplakiemura.
Koiran päästä en sano mitään.....