8. maaliskuuta 2014

Mieluisia vieraita

Vilkas työviikko taas takana ja sen kyllä kruunasi poikien vierailu! Kiitos Ville, ai että oli kiva nähdä teitä kaikkia! Basupojat on siis Reyrey eli Sh. King of Clubs (7 v.) ja Eetu eli Sh. Braveheart (2 v.).


Pojat kovaa vauhtia meille tulossa.


Ja Eetusta oli mahdoton saada muuta seisomiskuvaa kuin tuollainen, jossa se katsoo muualle. Heti, kun kutsui se tuli häntä heiluen luokse. On muuten elegantti ja tyylikäs, ei yhtään isänsä tyylinen parrunpätkä. Ja turkki on priima, vaikkei talvitakkia käytäkään!


Mutta päätä kun katsoo niin ei voi erehtyä, sittenkin isin poika ♥!

On muuten metkaa, että Peetun (ja Hetan) pennuista kukaan ei ole perinyt isänsä tuuheaa karvaa! Eetu näytti vielä 1-vuotiaana pumpulalta, mutta eipä enää. Ja sisarukset Mickey, Bani ja Kettu on kaikki siistiturkkisia. Ota noista selvää! Luonteetkin on kohillaan, noista pojista tuo vanhempi eli Reyrey on nykyisin hieman vetäytyvämpi ja sen käytös kyllä muistutti meidän Simoa; jos ei muuten niin muodon vuoksi ja mustasukkaisuudesta piti vähän päristä, Tytillekin. Joka on taas mallia a la riivinrauta: uumoilen kevätjuoksua, muuta syytä en käytöksen muuttumiseen keksi. Mutta riehua se jaksaa, reidessä on tikunmentävä verinen reikä, mihin lie sen tökännyt. Ihme, ettei muuta ole sattunut - sen verran päätöntä sen painallus pitkin meidän pihakallioita kyllä on.


Tässä vielä pojat lähdössä, ihana tuo Reyreynkin pää ja ilme kyllä on. Ja nyt vasta huomasin nuo karvanopat, nehän kuuluu ehdottomasti Peetun pojan kulkuvälineeseen ;-)!

Ei kommentteja: