30. kesäkuuta 2014

Ja jottei totuus unohtuisi

Meidän Nyyti, New Sunrise, R-pentusten äiti - sopisi minun koiraksi, kun ollaan niin saman näköisiä. Makkarat vyötäröllä ja harmaata hapsissa. Ja herkut maistuu! Kohta on tytöllä 12 vuotta plakkarissa ja elelee onnellisena Sysmässä, missä saa kulkea metsän tuoksuissa kaikessa rauhassa ilman stressiä. Hyttysiä kuulema Nyyti inhoaa, onneks niitä ei tänä vuonna ole vielä ihan hirmuisesti ollutkaan. Kiitos kuvasta Riitta!

Ja lisää nautiskelijoita, Kaarelan komistukset eli Ife ja Moto uuden tyttökamunsa Evitan kanssa. Ife on Hugon ja Tinnin poika ja Moto Nooan ja Mandin, meidän lapsukaisia siis. Kyllä basut tykkää seurasta ja onneksi Evita on leikattu, ei tule pojille turhia machoilujuttuja!

Näiden kuvien myötä toivottelen kaikille lokoisia kesäpäiviä, nautiskellaan! Mulle tuottaa suurta iloa elämässään onnelliset koirat ja niiden omistajat; ihan sama, tuoko hyvän mielen joku näyttelyssäkäynti joskus tai pelkästään sohvakamuna loikoilu. Tai molemmat, ihan miten vaan kullekin sopii. Kunhan yhteiselo sujuu tasapainoisissa ja terveissä merkeissä ♥!

Ei kommentteja: