7. heinäkuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Me kun loikoiltiin maalla niin Tytin Armi-sisko piipahti Karjaan näyttelyssä ja vähän oli tuomisiakin. Ihan jees, onnea Riitta ja Tia ja kiitos taas handlerille Hamille!


Armi vsp Karjaalla


Meidän koissit viettää luppoaikaa: vedessä voi leikkiä, tontille piipahtanut kissa pisti vauhtia tassuihin ja harmittavasti sitten hyttysarmeijakin - Tytti on aikalailla täynnä patteja, reppana. Se muuten sai saalikseen myös kaksi pesästä pudonnutta linnunpoikaa ja kun yritin pelastaa niitä, tulin seisoneeksi kusiaispesässä. Ette usko, miten poltti ja kuinka sukkelaan ne kiipes kinttuja pitkin ylös - kaikkea sitä maa päällään kantaa. Ja sen jälkeen tämä täti hiippaili saappaat jalassa, ainoa konsti suojautua, vaikkakin hikinen.

Aamulenkillä maalaistalon kissoista joku eksyi hiippailemaan tielle ja meidän herrasväki aloitti huutamisen, ihan hävetti. Mutta kun tultiin talon pihan kohdalle ne meni hiljaiseksi; emännän perässä käveli toistakymmentä naukujaa. Puhelimesta loppui akku, niistä olis ollut hauska saada kuva!


Kyllähän ton nyt näkee, kissahan se siellä.....

Jaa niin, olihan eräät pojat pihkassakin, ihan konkreettisesti. Ja milläs pihka lähtee, no rasvalla tietty - voi kaikkein parasta.

Siinä siis yllä mainittujen tyttösten isukki ja veli rasviksina :-)

Pärjäillääns helteissä eikä jätetä koiria yksin, ei kuumaan autoon eikä kuumaan minnekään. Lämpöhalvaus uhkaa niin helposti.....

Ei kommentteja: