18. heinäkuuta 2014

Ohi on - vaan ei kesä

Futista tuli katseltua silmät ristissä ja kakkukahvitkin nautittua: veikkasin Hollannin ja Saksan mitalipeleihin ja nappiin meni. Viimeinen tuskallinen viikko töissä on myös ohi ja nyt on lupa lepäillä. Maalla tai kotona, katsotaan nyt - onneksi on ilmalämpöpumppu molemmissa, jotta ei ihan mene yöunet hikoillessa.

Peetun kanssa käytiin tohtorillakin, iso poskihammas on poikki ja mietittiin, otetaanko hammas pois vaiko juurihoidetaan. Pystyy puremaan sillä kuitenkin ja ien on terve; käydään loman jälkeen uudelleen tsekkaamassa tilanne ja sitten tehdään se, mitä pitää. Laiharillekin ahmatti joutuu, painoa 12 kiloa tiivistä lihaa ja vähän on liikaa, näen sen itsekin. Possun näköiset basut ei ole kauniita ja läskit on niitä pahimpia, säälittäviä jopa. Mulle läski on löysää lillua, possu taas on tanakka, tukeva tai tuhti. Mutta basunhan ei kuulu sellainen olla! Muutenhan Peetu on hyvässä kunnossa, karva kiiltää ja leuat loksuu nartunpissoja ulkona nuoleskellessa. Kilpparitkin katsottiin varoiksi samalla, T4 karvan alle viiterajan, TSH normaali ja suhde jotain 190, ihan ok. Tytin suuhun muuten katsottiin myös ja uskomatonta, sillä on poskihampaissa jo hammaskiveä! Ikinä ei mulla ole noin nuoren koiran kalustoon kiveä kertynyt tässä vaiheessa, en hirmusti tykkää. Dentastix syödään päivittäin, mutta eipä tuo mikään ihmetikku ole. Pakko putsauttaa hampaat ennenkuin pääsee pahaksi, äidilläänhän on muistaakseni samaa ongelmaa.

Mutta siis, kesä ei ole ohi ja käväisin ostamassa M&M:stä uuden häkkituulettimen coolereineen. Saa nähdä, mitä auttaa - taitaa olla taas meitin mökkikauppareissut vähän järjestelyjä vaativia...... mutta eiköhän me selvitä. Kesän jatkoja vaan itse kullekin!

Pärekoripoika Mickey, Peetun ja Hetan nassikka - nauttimassa olostaan. Terkut Satu & Mickey ja kesää ♥!

Ei kommentteja: