27. kesäkuuta 2014

Kuntoilkaas ja nähkääs

Aivan mahtavia kuvia Peetun ja Hetan Bani-tytöstä emäntineen treenaamassa! Kaks niin kaunista; kiva katsella, kun itse on niin yyberlaiska!

On mullakin tosin jumppapallo, raihnainen kun olen. Peetu pelkää sitä, mutta Tytti on sitäkin innokkaampi leikkimään - sen mielestä mun pyöriminen pallon kanssa on vaan pelkästään hassua (no niinhän se onkin) ja se alkaa hyppiä ympärillä näykkien jalkoja.

Vähemmän kuntoilevan kuva on Muskasta (Sh. Maiden's Blush), se täyttää seuraavaksi 11 v. ja asustelee täällä lähistöllä junaradan toisella puolella. Oltiin viime kuussa kävelyllä paikallisen koira-aitauksen lähettyvillä ja sieltä kurkki uteliaana jotenkin tutun näköinen tyty. Ykskaks tajusin, kuka se on, mamman Muskahan se. Se vaihtoi kotia, kun ei viihtynyt yksin eikä perheellä tainnut olla sille oikein aikaakaan. Asuu kumminkin ihan tutun kanssa, joten ei hätää mitään ja hyvin sujuu.

Jotta onhan niitä puikkonokkia ollut ennenkin, Muskan suvussa on vanhoja mustavalkoisia brittikoiria ja niillä oli tuollainen kaponen kuono. Muska oli mun sijoitusnarttukin, mutta kun ei antanut uroksen astua niin ei sitten, tuskin olisi sopinut äidiksikään.

Siitä aasinsilta muutamaan kasvattajan näkökulmasta ihmeelliseen asiaan maailmalta. Narttuja siemennetään surutta mitä kummallisimmin perustein, pennut syntyy sektiolla, vähät välitetään ilmeisen geneettisistä ongelmista yhdistelmän sukutaulussa.... mitäs vielä. Ette varmaan arvaa - mutta joo, taas kerran pistää vähän vastaan. Eipä tuo mitään uutta silti ole, tällain vaan kun omistaa putkinäön niin ei ehkä näe sitä isoa kuvaa, johon kaikenlaiset joustot näköjään kuuluu.

Ootteko muuten katsoneet ShowHau-nimistä ohjelmaa töllöttimessä? Satuin katsomaan tuon yhden jakson puoleenväliin ja nyt sitten kuulin, että siellä loppupuolella vilahti basukin ihan pienesti. Piti katsoa netissä loppuun ja olihan se siellä, Tytin Bondi-veli :-) Treenaamassa näyttelyesiintymistä, hyvä Laura! Tässä vielä linkki. Tänä viikonloppuna jo sitten ihan oikeisiin kehiin, hissukseen kokemusta karttuu ja touhuhan on kiva harrastus. Onnea matkaan ja toivotaan, että sää suosii! Kivaa viikonloppua muutenkin, meillä ollaan edelleen köhässä ja otetaan lunkisti.

Ei kommentteja: