2. elokuuta 2014

Elämässä asiat hyvin

Vanhemmille lasten onnellisuus ja tyytyväisyys on aina se numero 1, tapahtui sitten mitä tahansa muuta. Meidän pelimies asustelee nykyisin Ruotsissa ja on hyvillä mielin: saa perheen sinne mukaan ja voi taas elää normaalia elämää! Haastattelussa ei ruotsi taivu (vielä?), mutta naapurimaassa selviää englannilla ja miksei suomellakin ihan näppärästi. Onnea vaan uuteen "kotiin" ja paljon terveyttä, sitä tarvitaan!

Me muut nautiskellaan kauniista kesästä, eilen herätettiin ansaittua huomiota asuntomessuilla - oli lysti huomata, miten basenji kiinnostaa ihmisiä. Löytyi entinen basunomistajapariskunta; ja mies, joka oli aina halunnut nähdä basenjin livenä; täkäläisen basenjinomistajan äitikin kävi juttusilla jne. Ja meidän koissit oli elementissään! Rapsutuksia sateli ja bussimatka messupaikallekin oli lysti: Peetu kävi nuolaisemassa kanssamatkustajatädin varpaita ja Tytti loikoili bussin lattialla ihan rauhassa. Onpa ne kauniita ja rauhallisia, saatiin kommentiksi. Hyvä me!


Pakko-oleilua messutalon edessä varjossa. Vaikka mentiin aamupäivällä, aurinko alkoi pian paahtaa tosi kuumasti ja basuhan ei siis juo, vaikka mitä tekisi. Tolppaan kiinni siis vaan hetkeksi. Sen jälkeen saikin sitten jäätelöt lohdutukseksi :-) Tuolla takana näkyy muuten keltainen kyltti siinä kovin mainostetussa Ainoa-talossa, jonka suunnittelussa on otettu koiratkin huomioon. No, olihan siinä kuraeteinen ja koirankoppi pihalla.... Tässä kumminkin talosta lisää, jos vaikka kiinnostus heräisi.

Ei kommentteja: