13. marraskuuta 2014

Synttäreitä taasen

Palattiin sitten takaisin beessiin.... ettei noissa valmiissa bloggerin pohjissa olevat jujut pääse häiritsemään. Mutta siis, Peetu, Joona ja Miki täytti eilen 7 vuotta ja parin päivän päästä sitten äiti-Mandin seuraavat mukelot eli Kipi, pikku-Peppi, Moto ja Iines täyttää 6 v. Isot onnittelut kaikille ja rutkasti terveitä ja reippaita vuosia lisää jokaiselle! Kasvattajatäti muistelee haikeudella pieniään ja toivoo kaikkea hyvää! Remontin keskellä muuten edelleen, ulko-ovia ollaan juurikin vaihtamassa. Meteliä riittää, uskomatonta....

Siinä pari kuvaa 7 vuoden takaa ja iso mötkö tietenkin meidän kaikkein rakkain Peetu. Höpsö lötkö ja niin hassu persoona, ettei kyllä mahtavampaa voisi ollakaan. Ollaan niin tyytyväisiä, ettei tohdittu sitä myydä, vaikka ottajia olisi ollutkin.

Muuten tässä ihmetellään maailman menoa, pentuja syntyy ja ei synny; itse olen muutaman vuoden salaa ikäänkuin "suunnitellut" pentua, mutta eipä se haaveiltu yhdistelmä taaskaan onnistunut. Ehkä ensi vuonna sitten, eipä tässä ole kiire mihinkään. Koto-Suomessa on aika vähän mitään kiinnostavaa, kaikki näyttää jauhavan enemmän tai vähemmän samansukuisia yhdistelmiä. En ihan ymmärrä, mutta eihän mun tarvitsekaan. Kunhan nautiskellaan näistä omista!

Ei kommentteja: