18. joulukuuta 2014

Kaunis kiitos ♥!

Kiitän jo nyt kaikkia niitä ystäviä, jotka on muistaneet joulukorteilla ja lahjoillakin! Meidän korttirahat meni lähes kaikki tänäkin vuonna SOS-Lapsikylälle ja muistin myös WWF:ia sekä Unicefiä. Muutama kortti läks postiin, mutta uskallanko tunnustaa: myöhässä..... Mutta siis: tässä maailmassa olisi niin paljon autettavia - kehitysmaiden naiset ja lapset ja toisessa päässä vaikkapa saimaannorppa - sitä yrittää vuorollaan auttaa aina jotain kohderyhmää. Mutta eniten on sydäntä lähellä kotimaan lapset; ne, jotka täällä Korsossakin kulkevat kuka missäkin kunnossa ja enemmän tai vähemmän heitteillä. Ikävät asiat vaan tulee joskus lähelle.... ja kun alkaa narisuttaa, pitäisi muistaa, miten hyvin itsellä on asiat!

Sitten kiitän Elinaa, joka on aloittanut Pepin kanssa agilitytreenit ja tyttö kuulema tykkää kovasti. Ja mikä ettei, namille perso basu kun on :-) Yhdessä tekeminen on niin parasta ja antoisaa molemmille.

Ja tässä vielä "mummon" rakas eli Bertta, 14-vuotispäivänään. Kiitos kuvasta Lotta ja kaikesta muustakin. Paljon on vettä virrannut Vantaassa sen jälkeen, kun paksu-Bertta meiltä lähti Tikkurilaan, synnytti siellä meidän L-pentueenkin ja on hoivannut sekä kotiin jäänyttä Elmo-poikaansa että perheen kahta tyttöä, jotka on siis kasvaneet Bertan kanssa. Liikkis on Bertsu, harmaata jo kuonossa, mutta reipas edelleen!

Ja kiitos Tytin Pelle-veljen omistajalle Saralle, melkein ökyhienot pannat tuli joulupaketissa meidän koisseille. Se on melkein kun koru meikäläisen kaulalla, ei oikein osaa olla :-) Ne on muuten kuulema käsintehdyt, made by Designdog.

Ja sitten kiitos Tanitalle, joka vei Banin Messariin, pikkupulleron, jonka arvostelut ei nyt olleet kovin mairittelevia. Se näyttelykunto kun olis kaiken aa ja oo..... mutta kivahan sen välillä käydä haistelemassa kisatuulia ja aina se on myös jotain extraa, kun ei nuohaa kotinurkissa. Ja kiitos Lauralle, joka silmätarkistutti Bondin ja isukki-Mikin, lievää PPM:ää löytyi tällä kertaa - Mikin silmäthän oli puhtaat edellisellä kerralla. No, sama se, näyttää sekin "kauneus" olevan katsojan, tai siis tarkastajan, silmässä!!

Siinähän sitä. En ihan vielä toivota ystävillemme Joulun rauhaa; sen sijaan toivon, ettei kukaan uuvu joulustressin alla!

Ei kommentteja: