8. tammikuuta 2015

Vuosikin jo vaihtui!

Niin se vaan hupsahti uuden vuoden puolelle ja meikäläisellä alkoi viimeinen täysi työvuosi ennen sitä odotettua vapaaherrattaren aikaa. Jaksaa jaksaa vaan, vielä ei auta haaveilla aamukammasta. Mutta siis, 29.12. täyttivät vuosia meidän kahden pentueen kasvatit, R-pennut ja M-pennut. Ja 3.1. sytytettiin myös Vilman ja Elmon synttärikakkuun taas uusi kynttilä - suuret onnittelut kaikille ja paljon terveitä vuosia lisää ♥!

Meillä elellään vaan sellaista perusarkea koirien kanssa, ei mitään ihmeellistä ole meneillään. Karvanlähtöä odottelen, Tytti varsinkin on kamalassa karvassa - en tykkää. Taitaa olla pentueensa ainut oikea turaturkki!

Tässä pari kuvatervehdystä, alla isä ja poika hiukka solmussa, mutta silti sovussa. Miki (Lovejoy) ja Bondihan (Lovebond) ne siinä.

Ja tässä Kaarelan pojat Ife (Ace of Spades) ja Moto (Birdhunter), vierailevana tähtenä Moton sisko Peppi (Ladybird). Kiitos kuvista Laura ja Ulla!

Tuossa vielä meidän kamut, kuten aina - takan edessä..... Toivotamme siis lämpimästi kaikille onnea, menestystä, terveyttä ja mitä sitä nyt ikinä voikaan uudelle vuodelle! Ollaan kiltisti!

Ei kommentteja: