27. kesäkuuta 2015

Helteitä odotellessa

Tai enpä tiedä - en ole helleihminen ollenkaan, mutta aurinkoa ja kuivaa voisi sentään olla. Ensimmäinen lomajakso meni sateessa ja hyttysiä huidellessa, eipä voi sanoa nauttineensa. Paitsi tietty vapaalla olosta ja siitä, että saa aamulla nukkua pitkään. Isännän pirskeetkin oli ja meni: kun oltiin sisällä kylätalolla eli juhlapaikalla paistoi aurinko ja sitten taivaat repesi ja vettä tuli on ja off, tyypilliseen tapaan. Ahkerasti osa väkeä istui kuitenkin pihalla grillin ääressä ja oma väki sitten ihan aamuun asti. Seuraava päivä olikin sitten dagen efter eli kuten kuvasta näkyy: basujen unelmapäivä. Kuvassa meidän vanhempi sälli tyttöystävineen.

Koirat on pääasiassa siis viihtyneet sisällä, mummon täkki on niiden vakkaripeitto näköjään kesälläkin. Eipä kuppaa hyttyset eikä hyökkää punkit!

On sitä joskus sentään ollut kesäsääkin, mutta nyt ei auta muu kuin toivoa, että sitten seuraavan loman aikaan elokuussa ei tarvita sadetakkia koko aikaa! Sitä ennen, pientä koirahuvitusta tarjoaa basenjiyhdistys; tulkaa mukaan, jos vaan ehditte: tässä mainos ja ilmoittautuminen. Kaikki on tervetulleita! Ja Facebookin mukaan ilm.aikaa on 2.7. asti, yhdistyksen sivuilla siis eri päivämäärä.

Facebookista tuli mieleen, että tosi laiskasti tulee tänne blogiin enää mitään kirjoiteltua. Facessa enempi, tulkaa mukaan kaveeraamaan sinne, jos vain kiinnostaa. Ja suomalaisilla basenjeilla on siellä oma ryhmänsä, josta saa infoa ja voi keskustella vähän kaikesta. Instagrammissa on myös basuväkeä, itse en.

Eipä muuta kuin heinäkuuta, nähdään jossain ja kasvattikuulumisia saa laitella mieluusti kuvien kera!

PS. Otsikkokuva on otettu juuri tänään, aamupäiväisen kaatosadekuuron jälkeen. Rohkenin käydä ostamassa koirille aurinkotuolin ja käyttöön meni, kas ihmettä!

Ei kommentteja: