21. syyskuuta 2017

Uusi vuosi, uudet kujeet

Heipparallaa - tämä vuosihan on jo pitkällä ja tämä mummi on jo eläkkeellä! Piti ihan huvikseen kaivaa tämä blogi esiin; ties vaikka puhaltaisi siihen henkeä taas. Paljon on viime kerrasta tapahtunut: lapsenlapsi on jo yli vuoden, toisen pojan perheeseen on tullut leikkauspöydälle kuolleen staffin tilalle bullmastiffin pentu (All Heroes "Justiina"), meikä omistaa toistaiseksi kahdesta ravihevosesta osuuden, rakkaita basuja on siirtynyt pilvipuutarhaan (kuten Bertta, melkein 17 v. ikäisenä Elmo-poikansa kanssa ja meidän koirien äitee/isoäitee Mandikin, ihan liian aikaisin...) - ja onhan sitä jos jotain tapahtunut. Jotkut asiat on pysyneet ennallaankin, kuten koti ja mökki ja rakkaus basenjeihin... ja omat basut Peetu ja Tytti tietenkin. Peetu on jo leikattu, kiveskasvain pelästytti, mutta ei sitten ollut pahanlaatuinen. Kun muilla siis on edessä levoton syksy juoksuaikoineen niin meilläpä on siinä suhteessa rauhallista!

Sen verran ollaan perusarjen lisäksi oltu koira-aktiivisia, että käväisin basenjiyhdistyksen syystapahtumassa, jossa kasvatteja oli mukana muutama. Peetun Miki-veli lapsineen, joista alla kuvassa vas. Bondi ja oik. Peppi omistajineen. Olihan hauska nähdä tottelevaiset pikku ahmatit ja tietenkin Miki ♥!


Tytti ja Justiina-baby mökillä


Ja meitin koissit uusissa Pomppa-syysvermeissä!

Tässäpä testiä, josko osaan enää edes käyttää bloggeria. Joskus taas lisää, kivaa syksyä kaikille ja monille onnellista pennunodotusaikaa ♥! Niin ja jos vaan ravihevonen kiinnostaa ja sen lisäksi ehkä jääkiekkokin niin tulkaa mukaan: Raviliiga 2017

Ei kommentteja: