2. elokuuta 2022

Kun ei onnistu niin sitten ei

Eipä tule meille sitä viimeistä pentuetta tänäkään syksynä. Tässä nyt on ollut kaikenlaista ja kun ei asiat mene niinkuin haluaisi tai olisi suunnitellut niin tosiaan, ei sitten. Olen luovuttanut Riimin jalostusoikeuden edelleen ja tietenkin toivon uudelle kasvattajalle kaikkea hyvää, pentulykkyä nyt ihan alkajaisiksi. Uusi pentu Riimistä voisi olla meillekin ok, mutta olkoon nyt mietintämyssyssä edelleen.

Yhdestä kimppahepastakin eli Kennystä luovuin, senkään kanssa asiat ei ole pelittäneet toivotulla tavalla enkä pitänyt järkevänä vaan toivoa ja toivoa, ja maksaa joka kk maksua, jonka vastineeksi ei saanut oikein muuta kuin kuvia hevosesta. Massin kimpassa jatkan kimpan loppumiseen saakka ja olen mukana myös sen pienen oripojan Voiton kimpassa. Ne riittäköön!

Koiramaailmassa ei kummempia, Peetu jakselee sillain ok ja nähtäväksi jää, lähteekö mukaan syksyn ruskareissulle. Eiköhän, ellei nyt mitään kamalia tapahdu. Tässä vielä ihana muisto Juhannukselta, kun pienetkin oli mökillä. Mummin rakkaat, kaikki neljä siinä niin reippaina!

Ei kommentteja: