9. helmikuuta 2014

Kevättäkö?

Nyt on hoidettu rokotukset, yhdellä piikillä ja hienosti sujui. Taitaa kaikki muutkin meidän 1+-vuotiaat saaneet tuon velvollisuuden hoidettua, oikein hyvä.

Ja ilmassa on kuin kevään tuntua - vaikka tietäähän tuon, että takatalvi vielä tulee ja taatusti luntakin oikein reippaasti. Mutta näistä keleistä on kiva nauttia; tai sitten ei, kun sivutiet on peilijäässä ja isojen teiden jalkakäytävät ainakin täällä umpikurassa! Taiteile siinä sitten, hiekka rahisee IceBugien piikeissä, mutta pakko niitä vaan on pitää. Ja hyvät ovat, ei siinä mitään.


Pihavahdit nauttimassa leudoista keleistä...

Onneksi tosiaan koissit on hyvä lykätä välillä pihalle riehumaan, kun tuolla pikkuneidillä on nykyisin aina jotain jekkua meneillään. Se osaa hyvin vaivihkaa ujuttaa tyynynkulman tai peitteenreunan suuhunsa, yleensä sen huomaa liian myöhään.


Tässä vielä kuva koreasta Pellestä, tai oikeammin sen uudesta pannasta. Kyllä on fiini ja just basulle passeli! Liekö ornamentti enemmän helleenien kuin afrikkalaisten, no väliäkö sen.


Ja jos Pellellä on uus kevätasuste niin isukki ja velipoika nauttivat auringonpaisteesta ihan täysillä, sisällä siis toki. Näistä pojista tulikin nyt oikein maajusseja, onnea uuteen kotiin! Upeat on tilat ja aidattua pihaakin kahdelle ihan tarpeeksi riehua.

Uusi viikko taas aluillaan, Ystävänpäivä ja erään merkkihenkilön 80-vuotisjuhlatkin osuu tälle viikolle. Me nyt kumminkin elellään arkea vaan, ihan tuota on tarpeeksi siinäkin.

Ei kommentteja: