5. kesäkuuta 2014

Pysykää viileinä ja SuBan uusi keskustelupalsta

Olette varmaan huomanneet, että basenjiyhdistyksen sivut on oikkuilleet ja keskustelupalsta on kadonnut - luultavasti ikuisiksi ajoiksi. Niinpä aikaansaavat ihmiset pistivät pystyyn uuden palstan, joka löytyy täältä. Tulkaa mukaan, keskustella saa tai jäädä vain lurkkimaan ja keräämään tietoja ja kokemuksia - yhteistä hyvää ollaan kuitenkin jakamassa!

Ja kun hellettä pukkaa niin muistakaa oma nesteytys ja viilennys ja koirille samma sak. Tässä kuvassa coolina Hangon pojat eli meidän Kipi-kasvatti ja sen poika. Uskomattoman hienosti monet basut menee veteen, monet likoissa oikein ui pitkiäkin matkoja ja tosiaan nuo herrat sitten ottavat merivesikylpyjä tyylikkäästi. Kiitos Vega kuvasta!

Viileyteen liittyy tai ei liity näyttelypukeutuminen. Jotenkin mua vaan edelleen jaksaa huvittaa lukemattomat jutut ja kuvat siitä, miten tärkeää on pukeutua näyttelyyn ns. sopivasti, mitä se nyt ikinä onkaan. Jakkupukuja näyttää naispuolisilla handlereilla eniten olevan ja herroilla jotain vastaavaa. Mutta ihana piristysruiske oli kuva viikon viikonlopun Ruotsin erikoisnäyttelystä; siellä vsp-koiran esitti arvostettu pitkän linjan basenjikasvattaja (Yulara) ja ihan vaan farkuissa ja T-paidassa! T-paita tietty basenjikuvalla varustettu - mutta bra jobbat Mia, basenji on luomukoira ja johan nyt on kumma, jos ei sitä voisi esittää muutenkin kuin melkein "konsulttivaatteissa". No, jokainen tyylillään ja eri ihmisille eri asiat on tärkeitä. Kyllähän tämäkin täti ymmärtää, että erilaiset ihmiskropan vaot ei kuulu näyttelyesiintymiseen ja vaate saa olla siisti. Kesä on kuuma (kait?) ja vaatetusta tekee mieli vähentää, mutta itseään ei kannata sentään tehdä naurunalaiseksi. Silti rento meininki, vaatteissakin?

Kuvia koiranäyttelyiden Mekasta: Hah-hah-hauskaa-ko?

Tänä viikonloppuna on sitten suomalaisten basenjien erikoisnäyttely, onnea sinne osallistuville. Tuloksia muuten tulee tuonne uudelle palstalle, joten kirjautukaa sinne ja kurkkikaa. Ja hyvää viikonloppua muutenkin....


Ja pysykäätten viileinä: tässä Tinnin ja Hugon Ife-poika vilpoisessa Evita-koiraystävän kaivamassa kuopassa, terkut Ulla & co. ja kiitos :-)

Ei kommentteja: