1. helmikuuta 2015

Kasvattajaruutu poistuu ja rokotuksista

Kun en enää (ainakaan nyt) ole aktiivikasvattaja eikä nettisivujakaan ole päivitetty aikoihin niin basenji.fi -sivustolta poistuu mun kasvattajaruutu. Sieltä linkkisivulta tulee kyllä löytymään tämän blogin osoite eli jos kiinnostaa seurata niin sitä kautta pääsee, tai sitten ottamalla itselle talteen tämän osoitteen: http://basenjilaakso.blogspot.fi

Kasvatteihin toki pidetään yhteyttä (omistajan ehdoilla, kaikki ei sitä halua) ja tuossa yksi ihanimmista tytöistäni eli pikku-Peppi (Sh. Ladybird, s. 2008) eilen meidän isännän viekussa. Käytiin Hyvinkäällä samalla entisiä kotikulmia katselemassa ja isäntä lähti mukaan - tuolla kun saa puhua jääkiekosta! Peppiä nähdään harvakseltaan ja aina se on yhtä riemuissaan tapaamisesta. Sillä on supermahtava luonne, kaunis karva ja tuo pää - isäntä olis kuulema heti vaihtanut meidän Tytin tuohon...... Pepin piti olla mun sijoitusnarttu ja suvun jatkua, mutta eipä suunnitelma sitten toteutunutkaan. Mutta ihan paras perhekoira Peppi kyllä on, antaa perheen tytön Kiiran leikkiä lääkäriäkin: makaa sohvalla selällään ja Kiira kuuntelee stetoskoopilla. Siitä pitäisi kyllä saada kuva muistoksi!

Peetulle tuli muistutus rokotuksista, kiitos vaan ell-asemalle. En olis muistanut; noloa, mutta totta. Rokotusmääräykset on tämän vuoden alusta hieman muuttuneet, mutta eipä niissä taida ainakaan kotikoirille olla mitään sen kummempaa uutta. Lukekaas nyt kumminkin.

Toivotamme lumisen puhdasta ja nautinnollista viikkoa kaikille, kuulumisiin!

Ei kommentteja: