23. huhtikuuta 2021

Suunnitelmia?

Ulkona roimii jalkarättejä ja siitä pääseekin hyvin jo loppusyksyyn. Kunhan tästä koronan pirusta päästään, rokotuksin ym. niin varovasti voisi olla agendalla kimppatyttömme Riimin astuttaminen ja varmaankin mun kasvattajauran viimeiset pennut.

Riimin perusterveystutkimukset on tehty: kilpirauhasarvot normaalit, silmät ja sydän terveet, PRA ja Fanconi terve. Riimi on mukavaluonteinen ja helppo basenji ja uskon, että sopii hyvin äidiksi. Se täyttää jouluaattona 4 vuotta eli on kaikella tapaa kypsä antamaan pennuilleen hyvät eväät elämään. Nyt sitten etsitään passelia sulhasta ja toivotaan kaikin puolin terveitä ja harrastuksiinkin sopivia lapsosia, myös kolmivärisiä eli trikoloreja.


Kuvassa Riimi vasemmalla sisarustensa kanssa kasvattajan luona kotiin lähtöä odottamassa. Niin kuin aiemman postauksenkin kuvasta näkyy, pentueessa oli myös trikolori, jollaista kovasti toivon itsellenikin. Mutta aika näyttää, monenlaisia muuttuvia tekijöitähän tässä elämässä riittää - mutta kiva on kyllä suunnitella tulevaa! Ja kiitos kuuluu Riimin emännälle Helenalle, joka on lupautunut pennut hoitamaan. Tulevan äitikoiran kannalta olisi ihan liian stressaavaa ottaa se meille pennutusta varten ja tilanne olisi ehkä hankala myös omien koirien suhteen. Kun ei olla aikoihin päästy tapaamaan porukalla niin epäsopu olisi mahdollista, tai jopa todennäköistäkin. Ja Peetu alkaa olla jo vähän höperö, kuulo on heikkenemässä ja aiheuttaa pieniä haahuiluhetkiä ihan omankin väen kesken, elelköön sekin siis rauhassa.

Tuossa meidät muruset, viikko sitten Levillä ja ihanasta auringosta nauttimassa, pitkän tunturilenkin jälkeen. Reipas oli Peetukin ja varovasti elättelen toivoa, että se vielä pääsee syksyn ruskareissulle mukaan ❤!

Hepoista näköjään kirjoittelin tuolla edellä: Massi eli Mascate Match jäi siis meille ja olen uuden varsan kasvattajakimpassa mukana. Jännää kyllä päästä seuraamaan alkion, sikiön ja aikanaan varsan kehitystä ja kaikki onnet tarvitaan tässäkin! Kenny puolestaan kävi Ruotsissa pärjäämässä, mutta myös kolhimassa itseään ja sitä hoidettiin nyt niin, että on kuukauden lääkevaroaikojen takia pannassa. Sitten taas radoille, tässä välissä se ehti juostakin jo hyvin, yhden voiton Vermossakin. Inte illa, hoppas på bättre fortsättning!

Ei kommentteja: